Ban ban'dan, İnegöl'e

Ban ban

A/2 Dinamosu M. Nedim Bozalp, İnegöl Gençler Gücü ile sözleşme imzaladı.

İnegöl’ün Bal temsilcisi Gençler Gücü A/2 Bandırmaspor’lu orta alan oyuncusu Mahmut Nedim Bozalp ile kadrosunu güçlendirdi.

Renk taşlıktan öte birçok konuda ortak noktamız olan İnegöl profesyonel takımından sonra Bal temsilcisi İnegöl Gençler Gücü, Bandırma A/2’nın ön libero ve Orta alan oyuncusu Mahmut Nedim Bozalp ile sözleşme imzaladı.

Genç oyuncusun  İnegöl Gençler gücü ile sözleşme imzalaması ardından bir açıklama yapan  Genel Kaptan Hüseyin TUBADAN ;

‘’Önümüzdeki sezon ses getirecek ve bizleri başarıya götürecek kadroyu oluşturmaya devam ediyoruz.’’

‘’Yaptığımız görüşmeler neticesinde Bandırma Spor takımının A/2 Kadrosunda yer alan ve geçtiğimiz sezon 21 maçta forma giyen orta saha oyuncusu Mahmut Nedim BOZALP’i transfer etmiş bulunuyoruz.’’

‘’Oluşturduğumuz kadromuzu iki aşamalı düşünmek istedik bir yandan tecrübeli isimler ile görüşüp anlaşırken diğer yandan hedefi olan ve çıkış yakalamak isteyen gençlerimizi araştırıyor ve kadromuza dahil ediyoruz.’’

‘’2014/2015 Sezonu Bölgesel Amatör Lig’de İnegöl Gençler Gücü Spor kulübünün yılı olacaktır.’’

‘’Yönetim kurulumuz yoğun mesai harcamaktadır bu süreçte bizlere destek olan iş adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz.’’

‘’Transfer çalışmalarımız halen devam etmektedir sözleşmeler imzalandıkça sporsever halkımızla paylaşarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

İnegöl Gneçler Gücü’nün yeni oyuncusu Mahmut Nedim BOZALP ise imza sonrası yaptığı açıklamasında;

‘’Öncelikle hedefi olan bir camiaya geldiğim için mutluyum geçtiğimiz sezon Bandırma Spor’un A/2 Kadrosunda 21 maçta yer aldım şimdi ise İnegöl Gençler Gücü spor kulübünün başarısı için mücadele edecek ve başarılı olacağım.’’

‘’İnşallah yeni kulübümün hedefi doğrultusunda katkıda bulunan oyunculardan olacağıma inanıyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı. 



ibrahim acar
3.07.2014 09:25:12
nedim kardeşime ve gençler gücü camiasına hayırlı olsun

Murathan DAL
3.07.2014 11:01:40
A2 takımını çıkartmayan zihniyeti eshefle kınıyorum. Bilinçsiz yöneticiler olduğu sürece bu iş böyle gider. Hayatında futbol topunu eline almamış insanlar sadece paraları var diyerek çocukların gelecekleri ile oynuyorlar. Maddi anlamda hiçbir külfeti olmadığını bilmediğimizi mi sanıyorlar. ALT YAPI dan sorumlu yöneticiler ve sayın hocalar bu konuda ne düşünüyorlar merak ediyorum. Tepkileri ne olacak.Nedim Kardeşimiz inanıyorum çok başarılı olacak gittiği takımda İşallah doğru antrene edilir üzerine katar. Çünki BANDIRMASPOR un altyapısındaki futbolcular ne yetenekleri varsa o kadar üzerine katan hiç yok.

BAN 10.5
3.07.2014 21:38:52
Nedim kardeşimize sonsuz başarılar inşallah üstüne katar daha ii yerlere gelir belki o zaman Bandırmada birseyler değişir böyle hırslı efendi karakterli bandırma çocukları bu durumlara düşmez.

Hasan 1962
6.07.2014 17:28:10
İnegöl için çok iyi transfer burda değeri bilinmeyen insanların değeri başka yerlerde biliniyor ALLAH yardımcın olsun Nedim kardeş inşallah çok iyi yerlere gelirsin..

günay böbek
2.08.2014 19:14:28
yeni takımında başarılar dilerim.ALLAH utandırmasın inşallah...

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı